ErasmusKA1 Edinburgh 2016

EDINBURGH 2016

 

 

L’estiu del 2016 he tingut l’oportunitat de repetir experiència fent un curs dissenyat per a professors d’anglés com a llengua estrangera, aquesta vegada a la ciutat d’Edimburgh, Escòcia.

He assistit a l’escola EDINBURGH SCHOOL OF ENGLISH. El nom del curs que he realitzat és Language and Methodology Refresher Course for Teachers of English i els seus objectius eren els següents:

-    To develop your English language skills and improve your competence and confidence in English

-    To update your methodology, management and practical teaching techniques and skills

-    To examine and reflect on your own approaches and attitudes to teaching and learning

-    To become more aware of what you and others do in the classroom

-    To discuss and share ideas, problems, methods and techniques with peers from other parts of the world

 

 

Cada mòdul del curs el donava un professor diferent, fet que crec ha enriquit l’experiència encara més, si cap, ja que hem pogut observar la forma de treballar de cadascun d’ells.

A més d’aprendre diferents tipus d’activitats per a realitzar amb el meus alumnes també he compartit experiències amb professors d’Hongria, Mèxic, Japó, Polònia,  Alemanya i Itàlia.

Al mateix temps, i junt amb els meus companys de curs,  he pogut gaudir de la gastronomía, cultura i tradicions escoceses, tal com mostren algunes de les fotografíes.

Sense cap dubte, experiència molt recomanable  per a qualsevol que estiga disposat a aprendre i gaudir d’una aventura inoblidable.